• Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moj Nalog
  Prijavi se

  Reprodukcije - Štampa na canvasu

  Reprodukcije na platnu su hit u svetu, prikladne su za brzo i povoljno likovno opremanje hotela, kafića i restorana, ličnog poslovnog i kućnog prostora - kao slike za stan ili kao vrlo originalan poklon za svaku priliku!
  Visok kvalitet je izrade je naš primarni zadatak a samim tim I zadovoljstvo klijenata. U tom smislu u konsultaciji sa stručnjacima došli smo do sledećih parametara koji su standard naše izrade:
  - Izbor najkvalitetnijeg “source”-a - fotografije remek dela u najboljoj rezoluciji , analiza iste sa svim tehničkim aspektima ( autentičnost, da li se vide potezi četkice, detalji canvasa I sl). Prilagodjavanje ORIGINALNIM dimenzijama slike .
  - Štampa na ploteru visokog kvaliteta štampe, primarno Hewlett Packard , sa postojanim I kvalitetnim bojama koje daju bogat kolorit I verno prenose detalje, boje I nijanse na CANVAS platno koje je renomiranog Italijanskog proizvodjača, gustine 320 mg/m2, specijalno adaptiran za štampu na ploteru , Sušenje par sati.
  - Nakon štampe platno se premazuje u dva sloja prvo nitrolakom a nakon toga akrilnim UV lakom čime se štiti od atmosferskih uticaja , sredstava za održavanje I tako postiže trajnost , sjaj i podiže kvaliet štampane slike.
  - Tako pripremljena slike se postavlja I zateže u blind ram , dimenzija 3.4 x 4 cm tzv "kocka" , platno je prevučeno preko ivice rama, bočne strane su odštampane i dodatno uramljivanje nije potrebno. jer je već postignut odličan vizuelni efekat . Preporuku za ovu vrstu I dimenziju blind rama su dali slikari, estete , kao I anketa koju smo sproveli .
  - Platno se pričvršćuje sa zadnje strane blind-rama heftalicom, poledjina rama pokriva papirnom trakom tako da uramljivanje nije neophodno. Gotova slika poseduje sistem za “vešanje”, i može odmah da se izloži u bilo kom ambijentu.

  Napomena: Štampanje se izvodi u tzv “mirror edge “ efektu tj. za bočne ivice prenet je deo slike kao lik u ogledalu , čime se dobija poboljšani vizuelni efekat , slika na zidu se vidi iz svih uglova .
  Loading...