• Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moj Nalog
  Prijavi se
  Dostava proizvoda - BgCoolArt

  Dostava proizvoda

  Srbija:

  Sve poručene proizvode šaljemo u roku od 48h, radnim danima, sem ako nije drugačije naznačeno. Dostavu vršimo posredstvom kurirske službe na celoj teritoriji Srbije, standardnom uslugom “danas za sutra do 19h”.

  Dostava na području Beograda je besplatna odnosno trošak dostave snosi kompanija BgCoolStudio . koja je vlasnik online prodavnice www.radijatori.net.

  Bićete obavešteni e-mailom kada Vaša porudžbina bude poslata. Dostava se vrši kurirskom službom u roku od 24h od potvrde pošiljke.

  Ako imate posebne zahteve vezane za uručenje pošiljke, molimo Vas da ih napomenete prilikom poručivanja. Ovi zahtevi će biti prosledjeni kurirskoj službi, ali ne možemo da garantujemo da će oni biti ispunjeni.

  Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba koja vrši isporuku, i Bg Cool Studio je oslobođen odgovornosti vezane za eventualna kašnjenja pošiljki, vreme isporuke pošiljki, i oštećenja pošiljki nastala u transportu. Molimo Vas da sva pitanja i primedbe vezane za isporuku uputite direktno kurirskoj službi .

  Loading...